Prijsvraag Blu-ray/DVD Pitch Perfect 3

Geplaatst: door de redactie

Het is tijd voor one last call in Pitch Perfect 3! Alle favoriete personages uit Pitch Perfect 1 & 2 keren terug in deze afscheidstournee: Beca (Anna Kendrick), Fat Amy (Rebel Wilson), Chloe (Brittany Snow) en Emily (Hailee Steinfeld) zijn weer van de partij. De muzikale komedie is nu te koop als 4K Ultra HD, Blu-ray, DVD en Digital en wij mogen enkele exemplaren van de Blu-ray en DVD weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In Pitch Perfect 3 proberen de Bellas na hun afstuderen het te maken in de echte wereld. Na de roes van het winnen van de World Championships gaan de Bellas elk hun eigen weg. Maar dan krijgen ze de kans om op tournee te gaan in het buitenland. Zo komt de meidengroep nog één laatste keer bij elkaar om samen muziek te maken.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Pitch Perfect 3, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke film buiten de drie Pitch Perfect-films waren Anna Kendrick, Rebel Wilson en Elizabeth Banks ook samen te zien?

Antwoord: What to Expect When You're Expecting.

  • Meedoen aan de prijsvraag