Prijsvraag Blu-ray/DVD Pacific Rim Uprising

Geplaatst: door de redactie

In de nieuwe spectaculaire actiefilm Pacific Rim Uprising gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. Het sci-fi avontuur is nu verkrijgbaar op (3D) Blu-ray en DVD en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) speelt Jake Pentecost, een rebelse voormalig Jaeger piloot. Zijn vader offerde zichzelf op om de mensheid te redden van de Kaiju monsters. De zus van Jake, Mako Mori (Rinko Kikuchi), is de leider van een nieuwe generatie piloten die zich verenigen tegen de dreiging. In hun voorbereiding om de grootste krijgsmacht te worden die de aarde ooit gekend heeft werkt Jake samen met zijn rivaal, de getalenteerde piloot Lambert (Scott Eastwood). Daarnaast wordt Jake bijgestaan door de vijftienjarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny).

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Pacific Rim Uprising, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

De regisseur van de eerste film liet de regie van Pacific Rim: Uprising lopen om een fantasyfilm te maken die uiteindelijk dik in de prijzen viel. Welke film was dat?

Antwoord: The Shape of Water.

  • Meedoen aan de prijsvraag