Prijsvraag Blu-ray/DVD Ouija 2: Origin of Evil

Geplaatst: door de redactie

Het was nooit alleen maar een spelletje. Ouija: Origin of Evil, het vervolg op de succesfilm uit 2014, sleurt kijkers mee in de wereld van het bovennatuurlijke bordspel. De prequel is nu uit op Blu-ray en DVD en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Ouija 2: Origin of Evil speelt zich zo'n vijftig jaar voor de eerste film af. In het Los Angeles van 1967 lichten een moeder en haar twee dochters mensen op met séances. Wanneer ze een nieuw trucje toevoegen aan hun repertoire halen ze per ongeluk een echte kwaadaardige geest in huis. Als de jongste dochter bezeten raakt door deze genadeloze geest, moet de familie ondenkbare angsten overwinnen om haar te redden en om de geest die haar in bezit heeft uit te drijven.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Ouija 2: Origin of Evil, nu te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Ouija 2: Origin of Evil is één van de liefst drie door Mike Flanagan geschreven én geregisseerde films die in 2016 werden uitgebracht. Wat zijn de andere twee?

Antwoord: Before I Wake en Hush.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help