Prijsvraag Blu-ray/DVD Onze Jongens

Geplaatst: door de redactie

In de nieuwste film van Johan Nijenhuis (Verliefd op Ibiza, Toscaanse Bruiloft, Rokjesdag) draait het om een groep vrienden die, om het bouwbedrijf van één van hen te redden, beginnen als mannelijke strippers. Het met een Gouden Film bekroonde Onze Jongens verschijnt op woensdag 26 april op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer Jorrit (Jim Bakkum) na jarenlange afwezigheid terugkomt in Nederland wacht hem daar niet veel moois. Zijn ex-vrouw wil hem nog steeds niet zien en zijn 8-jarige zoontje is vooral teleurgesteld in zijn vader. Bij het bouwbedrijf van vriend Bas (Martijn Fischer) gaan de zaken ook slecht. Tot de mannen een gat in de markt ontdekken. Niet zozeer het klusvermogen, maar de gespierde lichamen zijn een hit bij de vrouwelijke klanten. Samen met drie andere collega’s gooien Jorrit en Bas het roer om. Ze stoppen met klussen en beginnen met strippen. De opdrachten zijn niet aan te slepen en bouwbedrijf ‘Onze Jongens’ lijkt gered. Maar hoe zal de privé-omgeving reageren op deze bijzondere carrièremove?

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Onze Jongens, vanaf woensdag 26 april te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke film speelde Matheu Hinzen, de 'filmzoon' van Jim Bakkum in Onze Jongens, eerder de jongere versie van het personage van Martijn Fischer?

Antwoord: Bloed, Zweet en Tranen.

  • Meedoen aan de prijsvraag