Prijsvraag Blu-ray/DVD My Cousin Rachel

Geplaatst: door de redactie

Sam Claflin valt in het beklemmende kostuumdrama My Cousin Rachel, naar een verhaal van The Birds-scribent Daphne Du Maurier, voor de charmes van Rachel Weisz. De film van Roger Michell (Notting Hill, Hyde Park on Hudson, A Weekend in Paris) is nu uit op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur 20th Century Fox Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De thriller My Cousin Rachel vertelt het duistere en romantische verhaal van een jonge Engelsman (Claflin) die wraak wil nemen op zijn mysterieuze en prachtige nicht (Weisz), omdat hij haar ervan verdenkt zijn voogd te hebben vermoord. Maar het wordt ingewikkeld als hij begint te bezwijken voor haar verleidelijke charmes.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van My Cousin Rachel, nu te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke eveneens op een boek van Daphne Du Maurier gebaseerde film van Alfred Hitchcock kreeg in 1941 twee Oscars, waaronder die voor beste film?

Antwoord: Rebecca

  • Meedoen aan de prijsvraag