Prijsvraag Blu-ray/DVD The Mummy

Geplaatst: door de redactie

Tom Cruise speelt de hoofdrol in de reboot van The Mummy en dat actie-avontuur is vanaf woensdag 25 oktober te koop op Blu-ray en DVD. Wij mogen enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Een prinses (Sofia Boutella) uit het oude Egypte wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen. The Mummy brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van The Mummy, vanaf woensdag 25 oktober te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

De tagline van The Mummy is 'Welcome to a new world of gods and monsters'. Uit welke in de jaren '30 van de vorige eeuw verschenen film komt die quote?

Antwoord: Bride of Frankenstein.

  • Meedoen aan de prijsvraag