Prijsvraag Blu-ray/DVD The Mountain Between Us

Geplaatst: door de redactie

Kate Winslet en Idris Elba spelen de hoofdrollen in The Mountain Between Us, de nieuwste film van de Palestijns-Nederlandse regisseur Hany Abu-Assad. Het romantisch drama is vanaf woensdag 21 februari te koop op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur 20th Century Fox Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee wildvreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven. Wanneer zij zich realiseren dat er geen hulp zal komen, beginnen ze noodgedwongen aan een verschrikkelijke tocht door honderden kilometers wildernis. Ze vragen het uiterste van elkaar om te overleven, waardoor er onverwachts een aantrekkingskracht tussen de twee wordt aangewakkerd.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van 20th Century Fox

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van The Mountain Between Us, vanaf woensdag 21 februari overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Met welke door Arnon Grunberg geschreven komedie met in de hoofdrollen Antonie Kamerling, Thekla Reuten en Dirk Zeelenberg, maakte regisseur Abu-Assad twintig jaar geleden zijn eerste lange speelfilm?

Antwoord: Het 14e Kippetje.

Copyright: ©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag