Prijsvraag Blu-ray/DVD Morgan

Geplaatst: door de redactie

Luke Scott, de zoon van de vermaarde regisseur Ridley Scott, maakte vorig jaar zijn regiedebuut met Morgan, een thriller met onder meer Kate Mara, Paul Giamatti en Toby Jones in voorname rollen. De film was niet te zien in de Nederlandse bioscopen, maar verschijnt woensdag 25 januari wél op Blu-ray en DVD. Wij mogen van distributeur 20th Century Fox Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De ijzingwekkende thriller Morgan gaat over een groep wetenschappers die aan een geheim experiment werken om een doorbraak te maken in de evolutie van de mens. Maar wanneer de genetisch gemodificeerde proefpersoon Morgan (Anya Taylor-Joy) een angstaanjagend incident veroorzaakt, rijst al snel de vraag of de onbegrensde mogelijkheden opwegen tegen de onvoorspelbare gevaren...

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Morgan, vanaf woensdag 25 januari te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Kate Mara was nog niet zo lang geleden ook te zien in een door Ridley Scott geregisseerde sci-fi. Wat is de titel van die film?

Antwoord: The Martian.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help