Prijsvraag Blu-ray/DVD Monster Trucks

Geplaatst: door de redactie

Ice Age-regisseur Chris Wedge maakte begin dit jaar zijn live-action debuut met Monster Trucks. Dat actie-avontuur was niet te zien in de Nederlandse bioscopen, maar is sinds woensdag 26 april wél te koop op Blu-ray en DVD. Wij mogen enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Tripp (Lucas Till) is een scholier die graag werkt aan trucks, op een dag doet hij een geweldige ontdekking, er woont een benzine slurpend monster in zijn auto met de naam Creech. Om zijn nieuwe ondeugende vriend te beschermen verstopt Tripp Creech in zijn nieuwste creatie, hierdoor wordt het een levende supersterke Monstertruck. Met een gedeelde passie voor snelheid en adrenaline gaan ze op een wild en onvergetelijk avontuur om Creech te herenigen met zijn familie. Bereid je voor op een monsterlijk leuke rit met Monster Trucks!

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Monster Trucks, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke bekende filmfranchise was Lucas Till, de hoofdrolspeler uit Monster Trucks, vorig jaar te zien als Havok?

Antwoord: X-Men.

  • Meedoen aan de prijsvraag