Prijsvraag Blu-ray/DVD Maze Runner: The Death Cure

Geplaatst: door de redactie

Met Maze Runner: The Death Cure komt er een einde aan de Maze Runner-saga. In het meeslepende sluitstuk van de trilogie lopen de spanningen hoog op, want alles staat op het spel. De actiethriller verschijnt woensdag 30 mei op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur 20th Century Fox Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Nadat een aantal van zijn vrienden tijdens een overval van WCKD-troepen gevangen zijn genomen, voert Thomas (Dylan O’Brien) een groep op de vlucht geslagen uitverkorenen en rebellen aan op hun laatste missie. Om hun vrienden te redden, moeten ze de legendarische 'laatste stad', een door de WCKD gecontroleerd labyrint dat geldt als het dodelijkste van allemaal, binnendringen. Iedereen die erin slaagt het er levend van af te brengen, zal antwoord krijgen op de vragen die de uitverkorenen al sinds hun aankomst in het labyrint bezighoudt.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van 20th Century Fox

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Maze Runner: The Death Cure, vanaf woensdag 30 mei te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wat hebben Thomas Brodie-Sangster, Nathalie Emmanuel en Aidan Gillen naast The Maze Runner nog meer met elkaar gemeen?

Antwoord: Ze spe(e)l(d)en ook in Game of Thrones.

Copyright: ©2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag