Prijsvraag Blu-ray/DVD The Magicians S02

Geplaatst: door de redactie

Gebaseerd op de bestsellers van Lev Grossman, speelt The Magicians zich af rond de Brakebills University, een geheime universiteit gespecialiseerd in magie. Het tweede seizoen van de fantasyserie is nu uit op Blu-ray en DVD en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Quentin Coldwater en zijn vrienden komen erachter dat de fantasie├źn die ze als kind hadden werkelijkheid zijn en in hun onwetendheid nodigen ze een kwaadwillend wezen uit een andere wereld uit in hun eigen wereld. In dit tweede seizoen moeten de helden op hun nieuwe krachten vertrouwen om een grote bedreiging voor de magische wereld te verslaan. Gedreven door macht, wraak en overlevingsdrang ontdekken ze dat iedereen die de beangstigend mooie wereld van Fillory betreedt nooit hetzelfde terug komt.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van The Magicians S02, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Olivia Taylor Dudley (Alice in The Magicians) en Jade Tailor (Kady) speelden allebei een rolletje in een televisieserie waarin David Duchovny te zien is als het hoofdpersonage Sam Hodiak. Welke televisieserie is dat?

Antwoord: Aquarius.

  • Meedoen aan de prijsvraag