Prijsvraag Blu-ray/DVD The Magicians S01

Geplaatst: door de redactie

In de horrorfantasyserie The Magicians ontdekt een groep jongeren dat magie veel gevaarlijker is dan ze dachten. Het complete eerste seizoen van The Magicians is vanaf 14 juni te koop op Blu-ray en DVD en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Losjes gebaseerd op de bestsellers van Lev Grossman speelt The Magicians zich af rond de Brakebills University. Wanneer een groep jongeren gerekruteerd wordt voor deze geheimzinnige academie komen ze erachter dat magie niet alleen veel echter, maar ook veel gevaarlijker is dan ze zich hadden kunnen voorstellen.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van The Magicians S01, vanaf woensdag 14 juni te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Niet alleen werd voor de televisieserie The Magicians de naam van Janet gewijzigd in Margo, er zijn ook twee personages toegevoegd die helemaal niet voorkomen in de boektrilogie van Lev Grossman. Wat zijn de voornamen van deze twee nieuwe personages?

Antwoord: Marina en Pete.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help