Prijsvraag Blu-ray/DVD The Light Between Oceans

Geplaatst: door de redactie

In de meeslepende boekverfilming The Light Between Oceans, gebaseerd op de wereldwijde bestseller van M.L. Stedman, ontmoeten we vuurtorenwachter Tom en zijn vrouw Isabel. Het door Derek Cianfrance geregisseerde drama verschijnt woensdag 15 maart op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De geliefden Tom ((Michael Fassbender) en Isabel (Alicia Vikander) wonen op een eiland in West-Australië en proberen al jaren zonder succes kinderen te krijgen. Wanneer ze op een dag een aangespoelde roeiboot vinden met een klein meisje erin, besluiten ze haar uiteindelijk te adopteren. Ze zijn gelukkig en genieten met volle teugen van hun dochter Lucy, totdat ze na een aantal jaren een vrouw (Rachel Weisz) ontmoeten op het vaste land. Al snel na deze ontmoeting verandert hun perfecte leven langzaam in een hartverscheurend drama...

Wil je kans maken op de DVD van The Light Between Oceans, lees hier onze recensie, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

The Light Between Oceans is één van de twee in 2016 verschenen films die zijn opgenomen in Tasmanië. Welke voor zes Oscars genomineerde film was de andere?

Antwoord: Lion.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help