Prijsvraag Blu-ray/DVD Life

Geplaatst: door de redactie

Life is de nieuwe film van Daniel Espinosa (Safe House) met onder meer Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson en Ryan Reynolds. De sci-fi thriller is sinds 16 augustus verkrijgbaar op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur Sony Pictures Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Zes bemanningsleden van een internationaal ruimtestation staan op het punt om één van de belangrijkste ontdekkingen uit de geschiedenis van de mensheid te doen. Ze kunnen als eerste aantonen dat er buitenaards leven is op Mars. Als de bemanningsleden hun onderzoek starten en hun methodes onbedoelde gevolgen krijgen, blijkt deze buitenaardse levensvorm intelligenter dan verwacht.

Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina van SPHE

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Life, sinds woensdag 16 augustus te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Ryan Reynolds was vijf jaar geleden ook al te zien in Safe House, het Hollywooddebuut van Life-regisseur Daniel Espinosa. Welke recenter verschenen film heeft de acteur gemeen met de schrijvers van deze sci-fi thriller?

Antwoord: Deadpool.

  • Meedoen aan de prijsvraag