Prijsvraag Blu-ray/DVD The LEGO Batman Movie

Geplaatst: door de redactie

Na het succes van de The LEGO Movie kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. In The LEGO Batman Movie staat 'The Caped Crusader' centraal. De komedie is vanaf 14 juni te koop op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur Warner Bros. Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In The LEGO Batman Movie beschermt Batman Gotham City met ziel en zaligheid om uit de handen te blijven van de gemene en gevaarlijke Joker. Tot deze superschurk een plan bedenkt waar zelfs de altijd stoere Batman van in de war raakt... Er liggen namelijke grote veranderingen op de loer voor Gotham City en als Batman de stad wil redden uit de handen van de Joker en zijn sluwe plannen, zal hij zijn waakzame rol moeten laten vallen. Batman moet zijn eenzame burgerwacht mentaliteit opgeven, proberen samen te werken met anderen en misschien, heel misschien, leren om meer relaxed te zijn.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van The LEGO Batman Movie, vanaf woensdag 14 juni te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie verzorgt de stem van Batman in de Nederlands gesproken versie van The LEGO Batman Movie?

Antwoord: Gerard Ekdom.

Copyright: © 2017 Warner Bros. Ent.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help