Prijsvraag Blu-ray/DVD Leatherface

Geplaatst: door de redactie

Het is zonder twijfel één van de meest bekende personages uit de horrorgeschiedenis, maar hoe Jed Sawyer uiteindelijk Leatherface werd, zie je in de gelijknamige horrorthriller. Leatherface is nu te koop op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Jaren voor de gebeurtenissen uit de klassieker The Texas Chain Saw Massacre woont de beruchte, moordlustige familie Sawyer al in Texas. Nadat de dochter van de lokale sheriff op een verdachte manier om het leven komt, wordt de jongste Sawyer, Jedidiah (Sam Strike), in een gesticht gestopt. Tien jaar later veroorzaakt de jongen een bloedbad in de inrichting, kidnapt hij de nieuwe verpleegster Lizzy (Vanessa Grasse) en ontsnapt hij met nog drie patiënten. De sheriff (Stephen Dorff) is gebrand op wraak voor de dood van zijn dochter en zet een klopjacht in op de groep. Zo begint Jed aan een helse en bloederige reis die hem zal vormen tot het monster dat we kennen als 'Leatherface'.

Wil je kans maken op de Blu-rau of DVD van Leatherface, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Op welke Amerikaanse moordenaar en grafschender werd het personage Leatherface losjes gebaseerd?

Antwoord: Ed Gein.

  • Meedoen aan de prijsvraag