Prijsvraag Blu-ray/DVD La La Land

Geplaatst: door de redactie

Emma Stone (Easy A, Birdman, Crazy Stupid Love) en Ryan Gosling (The Notebook, Drive) schitteren in La La Land als jong stel dat zijn dromen najaagt in het hectische Hollywood. Het met zes Oscars onderscheiden muzikale drama is vanaf 25 mei te koop op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur Belga Films enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Mia (Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood? La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van La La Land, onze film van het jaar 2016, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Nadat Emma Watson de rol van Mia liet lopen voor de hoofdrol in de live action remake van Beauty and the Beast, kwam Emma Stone in beeld bij regisseur Damien Chazelle nadat hij haar zag meespelen in een musical op Broadway. Welke bekende musical was dat?

Antwoord: Cabaret.

  • Meedoen aan de prijsvraag