Prijsvraag Blu-ray/DVD Kong: Skull Island

Geplaatst: door de redactie

Wees getuige van de koning die opstaat in Kong: Skull Island. Het door Jordan Vogt-Roberts (The King of Summer) geregisseerde actie-avontuur verschijnt woensdag 12 juli op (3D) Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur Warner Bros. Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer tijdens de Vietnamoorlog in de jaren '70 een onbewoond eiland wordt ontdekt in de Stille Oceaan, maakt een groep onderzoekers zich klaar het eiland te onderzoeken. De groep komt in eerste instantie terecht in een paradijs, maar al snel komen ze erachter dat zij niet de enige zijn met een belangrijke missie. Afgesloten van de buitenwereld, betreedt het team het domein van de machtige Kong, wat de ultieme strijd tussen de mens en de natuur ontketent. Nu hun ontdekkingsreis een overlevingsmissie blijkt te zijn geworden, moeten ze vechten om te ontsnappen aan het prachtige eiland waar de mensheid niet hoort.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Kong: Skull Island, vanaf woensdag 12 juli te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke twee filmmakers bedachten begin jaren '30 de fictieve gorilla King Kong?

Antwoord: Merian C. Cooper en Edgar Wallace.

Copyright: © 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help