Prijsvraag Blu-ray/DVD Kingsman: The Golden Circle

Geplaatst: door de redactie

In Kingsman: The Secret Service maakte de wereld kennis met de Kingsman, een onafhankelijke en internationale geheime dienst die op het hoogste niveau van discretie opereert en het ultieme doel heeft om de wereld veilig te houden. In Kingsman: The Golden Circle komen onze helden voor een nieuwe uitdaging te staan. Het actie-avontuur verschijnt woensdag 24 januari op UHD, Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur Twentieth Century Fox Home Entertainment exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In de tweede Kingsman-film volgen we wederom Eggsy (Taron Egerton). Sinds hij het van straatschoffie tot Kingsman-gentleman heeft weten te schoppen, gaat het hem voor de wind. Zijn reputatie als superspion groeit, hij woont samen met zijn vriendin Tilde - de Zweedse kroonprinses - en hij combineert zijn bijzondere baan en privébestaan moeiteloos. Wanneer terreurorganisatie de Golden Circle, onder leiding van Poppy (Julianne Moore), toeslaat, komt het voortbestaan van de Kingsman ernstig in gevaar. Samen met hun Amerikaanse collega’s van Statesman (onder meer Channing Tatum, Halle Berry en Jeff Bridges) gaat Kingsman de strijd aan om de toekomst veilig te stellen.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van 20th Century Fox

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Kingsman: The Golden Circle, vanaf woensdag 24 januari overal verkrijgbaar, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke wereldberoemde Britse zanger heeft een rolletje in deze tweede Kingsman-film?

Antwoord: Elton John.

  • Meedoen aan de prijsvraag