Prijsvraag Blu-ray/DVD Kill Switch

Geplaatst: door de redactie

In 2009 werd de Nederlander Tim Smit wereldnieuws toen zijn filmpje What’s in the Box? viral ging en door maar liefst 2,6 miljoen mensen werd bekeken. Direct hierna werd de student uit Millingen aan de Rijn, omwille van zijn visual effects skills, benaderd door diverse (Amerikaanse) studio’s met acht jaar later de bioscoopfilm Kill Switch tot gevolg. De sciencefictionfilm met onder meer Dan Stevens, Bérénice Marlohe en Tygo Gernandt is nu te koop op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In deze film wordt eindelijk duidelijk wat er schuilgaat in de mysterieuze de box. Kill Switch is vooral baanbrekend door het hoge gehalte first person perspectief, bekend uit de hedendaagse games. Het verhaal speelt zich af in een toekomstige versie van onze wereld. Een experiment voor onbeperkte energie loopt helemaal uit de hand. Opgejaagd door drones en soldaten moet wetenschapper Will Porter (Stevens) zich een weg banen door de instortende wereld om een speciale box naar zijn eindbestemming te brengen, Alleen zo kan hij de mensheid in de echte wereld redden.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Kill Switch, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wat studeerde Tim Smit toen hij in 2009 de korte sciencefictionfilm What's in the Box? maakte?

Antwoord: Natuurwetenschappen.

  • Meedoen aan de prijsvraag