Prijsvraag Blu-ray/DVD Kill 'Em All

Geplaatst:

door de redactie

'The Muscles from Brussels' Jean-Claude van Damme is terug voor Kill 'Em All. De actiethriller is nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur Sony Pictures Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Na een enorme schietpartij komt er een mysterieuze vreemdeling (Van Damme), op het randje van de dood, bij een plaatselijk ziekenhuis. Vervolgens komt een buitenlandse bende brutaal het ziekenhuis binnengevallen om hem na te jagen. Zijn verpleegster, de enige overgebleven getuige van de tweede schietpartij, moet een FBI-ondervraging ondergaan die een verwikkeling van internationale intriges en wraak ontsluit. Met allerlei wendingen houdt Kill 'Em All het spannend tot de laatste kogel wordt afgevuurd!

Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina van SPHE

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Kill 'Em All, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha). Doe dit wel uiterlijk zondag 25 juni, maandag de 26e kiezen we de winnaars. Zij krijgen via e-mail bericht. MAAR LET OP: Alleen inwoners van Nederland maken kans op een prijs.

In Kill'em All speelt ook de oudste zoon van JCVD en Gladys Portugues een rol. Wat is zijn naam?

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help