Prijsvraag Blu-ray/DVD Kidnap

Geplaatst: door de redactie

Oscarwinnares Halle Berry speelt de hoofdrol in Kidnap, waarin niemand haar kan stoppen om de kidnappers van haar zoontje op te sporen. De actiethriller is nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Karla McCoy (Berry) besluit de middag met haar zoontje Frankie in een speeltuin door te brengen. Wat een leuk uitje had moeten worden, loopt echter uit op een levensgevaarlijk kat en muis spel. Wanneer Karla haar zoontje even uit het oog verliest, wordt Frankie op brutale wijze ontvoerd. Karla ziet nog net dat hij een auto in wordt gesleurd, maar kan de ontvoerders niet meer stoppen. Ze neemt het heft in eigen handen en gaat tot het absolute uiterste om haar zoontje terug te krijgen.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Kidnap, nu overal verkrijgbaar, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Halle Berry, in 2002 naast Pierce Brosnan te zien in Die Another Day, is één van de twee Bondgirls die tijdens haar carrière een Oscar kreeg. Welke blonde actrice is de ander?

Antwoord: Kim Basinger.

  • Meedoen aan de prijsvraag