Prijsvraag Blu-ray/DVD Jumanji: Welcome to the Jungle

Geplaatst: door de redactie

In Jumanji: Welcome to the Jungle zijn de rollen omgekeerd wanneer vier tieners de wereld van het computerspel Jumanji binnengesleurd worden. De avonturenfilm is nu te koop op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur Sony Picture Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer vier jongeren een oude video gameconsole vinden met een spel waar ze nog nooit van gehoord hebben - Jumanji - worden ze onmiddellijk in de jungle setting van het spel gezogen waarbij ze de avatars worden die ze gekozen hebben. Gamer Spencer wordt een gespierde avonturier (Dwayne Johnson); football-speler Fridge transformeert in een Einstein (Kevin Hart); het populaire meisje Bethany wordt een mannelijke professor van middelbare leeftijd (Jack Black); en de verlegen Martha veranderd in een onbevreesde krijger (Karen Gillan). Ze ontdekken dat je Jumanji niet gewoon speelt - je moet het overleven. Om het spel te verslaan en terug te keren naar de echte wereld, moeten ze op het gevaarlijkste avontuur van hun leven gaan of ze zullen voor altijd vastzitten in het spel...

Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina van SPHE

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Jumanji: Welcome to the Jungle, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Regisseur Jake Kasdan werkt vaak samen met Jack Black, het is al de vierde film van Kasdan waarin de acteur te zien is. Wat was in 2002 de allereerste?

Antwoord: Orange County.

  • Meedoen aan de prijsvraag