Prijsvraag Blu-ray/DVD I, Daniel Blake

Geplaatst: door de redactie

Meer dan honderdduizend filmliefhebbers zagen afgelopen maanden het in Cannes met een Gouden Palm bekroonde I, Daniel Blake in de Nederlandse filmtheaters. Het sociale drama verschijnt vrijdag 3 maart op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur Cinéart enkele exemplaren van de nieuwe film van Ken Loach weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De 59-jarige Daniel Blake (Dave Johns) verdient als timmerman zijn brood. Tot hij een hartaanval krijgt en voor het eerst van zijn leven een beroep op de staat moet doen. Hij probeert zich een weg te banen door het onpersoonlijke en bureaucratische uitkeringssysteem. Daarbij ontmoet hij de alleenstaande moeder Katie (Hayley Squires) en haar twee kinderen. Ze steunen elkaar en vinden samen hun waardigheid terug...

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van I, Daniel Blake, vanaf vrijdag 3 maart te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

I, Daniel Blake werd geschreven door de scenarist waar Ken Loach sinds Carla's Song uit 1996 al zijn speelfilms mee maakte. Hoe heet deze schrijver?

Antwoord: Paul Laverty.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help