Prijsvraag Blu-ray/DVD Hidden Figures

Geplaatst: door de redactie

In het waargebeurde drama Hidden Figures zien we hoe drie Afro-Amerikaanse vrouwen in een tijd van extreme rassenscheiding een cruciale, maar ondergewaardeerde rol spelen in een van de grootste doorbraken in de geschiedenis van de ruimtevaart. De film van Theodore Melfi (St. Vincent) is nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur Twentieth Century Fox Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Hidden Figures is het ongelofelijke en nooit eerder vertelde verhaal van drie briljante Afro- Amerikaanse vrouwen (Taraji P. Henson, Octavia Spencer en Janelle Monáe) die voor de NASA werkten. Ze waren het brein achter een van de grootste operaties in de geschiedenis: de lancering van astronaut John Glenn in de ruimte. Een indrukwekkende prestatie die het land weer moed gaf, de verhoudingen in de ‘Space Race’ volledig op zijn kop zette en de wereld in beweging bracht. Het visionaire trio oversteeg geslacht en ras, en inspireerde generaties om groots te dromen.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Hidden Figures, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke van de drie hoofdrolspeelsters uit Hidden Figures kreeg voor deze film een Oscarnominatie voor beste vrouwelijke bijrol?

Antwoord: Octavia Spencer.

  • Meedoen aan de prijsvraag