Prijsvraag Blu-ray/DVD Het Verlangen

Geplaatst: door de redactie

De makers van Alles Is Liefde en Alles is Familie kwamen afgelopen voorjaar met Het Verlangen. De komische speelfilm met Chantal Janzen in de hoofdrol is vanaf woensdag 23 augustus verkrijgbaar op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur September Film enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer de zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster Brigitte (Janzen) met een beroerd manuscript bij uitgeverij Goudemondt aankomt, zien de broers Marc en Boudewijn (Gijs Naber en Alex Klaasen) direct mogelijkheden. De uitgeverij verkeert in zwaar weer waardoor een succes zeer welkom is. Ze bedenken een wisseltruc waarbij ze Brigitte van rol laten wisselen met Herman (Peter Bolhuis), de onooglijke en stotterende auteur van een literair meesterwerk. Met Herman - hoe goed zijn boek ook is - weten de broers dat ze bij de media niet hoeven aan te komen. De truc werkt; het boek wordt een megasucces en Brigitte ontpopt zich tot een ware mediaster. Maar wanneer haar stijgende roem Herman teveel wordt, start de strijd om erkenning.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Het Verlangen, vanaf woensdag 23 augustus te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke film van Johan Nijenhuis betekende vijftien jaar geleden het acteerdebuut voor Chantal Janzen?

Antwoord: Volle Maan.

  • Meedoen aan de prijsvraag