Prijsvraag Blu-ray/DVD Heat

Geplaatst: door de redactie

Een van de meest krachtige misdaaddrama's aller tijden is heter dan ooit! Deze geheel nieuwe Director ́s Definitive Edition van Heat bevat een mooie restauratie die persoonlijk is begeleid door regisseur Michael Mann. De 2-disc Blu-ray zit bovendien boordevol onthullende extra's. De klassieker verschijnt op donderdag 23 februari op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur 20th Century Fox Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Academy Award winnaars Al Pacino en Robert de Niro spatten van het scherm in deze baanbrekende kat-en-muis-thriller geschreven en geregisseerd door Michael Mann. De persoonlijke levens van een briljante meesterdief (De Niro) en een obsessieve L.A. politieagent (Pacino) raken in elkaar verstrengeld als de meesterdief zijn laatste overval plant. Met rollen voor Val Kilmer, Jon Voight, Tom Sizemore en Ashley Judd, Heat - al eens onze Fijne Filmklassieker - bruist van de harde actie en aangrijpende spanning!

Wil je kans maken op de Director ́s Definitive Edition Blu-ray of DVD van Heat, vanaf donderdag 23 februari te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Regisseur Christopher Nolan heeft aangegeven zich door Heat te hebben laten inspireren voor zijn The Dark Knight Trilogy. Welke acteur uit Heat speelt in The Dark Knight, de tweede film uit die serie, een klein rolletje als bankdirecteur?

Antwoord: William Fichtner.

  • Meedoen aan de prijsvraag