Prijsvraag Blu-ray/DVD The Greatest Showman

Geplaatst: door de redactie

Na het succes van La La Land zette het Oscarwinnende songwriter-duo Benji Pasek en Justin Paul wederom hun muzikaal talent in, ditmaal voor The Greatest Showman. Een vrolijke musicalfilm over het leven van P.T. Barnum, ook wel de grondlegger van de entertainmentindustrie genoemd, die nu te koop is. Wij mogen van distributeur 20th Century Fox enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Hugh Jackman speelt de hoofdrol in deze originele en meeslepende musicalfilm. Het adembenemend spectaculaire acteerwerk van de absolute topcast zal u keer op keer opnieuw diep raken. Geïnspireerd op het leven van circuspionier P.T. Barnum (Jackman) viert deze film de geboorte van de showbusiness. The Greatest Showman laat het levenspad zien van een visionair die met niks begon en een fascinerend spektakel wist te creëren.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van 20th Century Fox

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van The Greatest Showman, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Het is niet de eerste keer dat we Hugh Jackman zingend in een film zien. In welke musicalverfilming speelde hij de zingende (hoofd)rol van Jean Valjean?

Antwoord: Les Misérables.

Copyright: ©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag