Prijsvraag Blu-ray/DVD The Great Wall

Geplaatst: door de redactie

Matt Damon komt in het China van de 11e eeuw tot de ontdekking dat de Chinese Muur niet gebouwd werd om een menselijke vijand buiten te houden. Het actieavontuur The Great Wall verschijnt woensdag 31 mei op (3D) Blu-ray en DVD en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

The Great Wall vertelt het verhaal van een dappere elite-eenheid die, bovenop het meest iconische bouwwerk ter wereld, opkomt voor de mensheid. Topacteur Matt Damon neemt de hoofdrol op zich en de regie is in handen van Zhang Yimou (Hero, House of Flying Daggers), één van de meest adembenemende visuele stylisten van onze tijd. Deze eerste Engelstalige film van Yimou is meteen ook de grootste productie die ooit in zijn geheel in China is opgenomen.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van The Great Wall, vanaf woensdag 31 mei overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Het scenario voor The Great Wall werd geschreven door Tony Gilroy, Doug Miro en Carlo Bernard. Wat hebben die laatste twee gemeen met de acteur die in The Great Wall gestalte geeft aan het personage Tovar?

Antwoord: Narcos.

  • Meedoen aan de prijsvraag