Prijsvraag Blu-ray/DVD Going in Style

Geplaatst: door de redactie

Oscarwinnaars Morgan Freeman, Michael Caine en Alan Arkin kruipen in de huid van drie vrienden die vanwege hun weinig rooskleurige financiële toekomst buiten de gebaande paden gaan. Deze komische en hartverwarmende film is vanaf vandaag, woensdag 9 augustus, te koop op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur Warner Bros. Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer het pensioenfonds van de oude vrienden Willie (Freeman), Joe (Caine) en Al (Arkin) door de crisis op raakt moeten ze een oplossing bedenken voor hun probleem. Wanneer Joe betrokken raakt bij een bankoverval en ziet hoe makkelijk en snel veel geld gestolen kan worden, realiseert hij zich dat het overvallen van een bank voor hem en zijn vrienden de oplossing is voor hun probleem. Ze beginnen aan een missie om de bank, die er vandoor is gegaan met hun geld, te beroven. Dat dit niet zo makkelijk is als gedacht blijkt snel omdat ze geen idee hebben hoe je een bank moeten overvallen en hoe je überhaupt een pistool vasthoudt.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Going in Style, vanaf woensdag 9 augustus te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Met welke komische televisieserie brak de regisseur van Going in Style zo'n vijftien jaar geleden definitief door als acteur?

Antwoord: Scrubs.

  • Meedoen aan de prijsvraag