Prijsvraag Blu-ray/DVD The Girl on the Train

Geplaatst: door de redactie

Van de wereldwijde succesvolle debuutthriller The Girl On The Train van Paula Hawkins was afgelopen najaar de verfilming met Emily Blunt in de hoofdrol te zien in de Nederlandse bioscopen. Die thriller verschijnt woensdag 1 maart op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In The Girl On The Train ontmoeten we de gescheiden Rachel Watson (Blunt). Rachel reist dagelijks met de trein en passeert daarbij iedere keer het huis van het stel Megan en Scott Hipwell (Haley Bennett, Luke Evans). Ze raakt gefascineerd door het ogenschijnlijk perfecte stel. Wanneer ze op een dag getuige is van een gruwelijk misdrijf bij Megan en Scott, raakt ze betrokken in een zeer ingewikkelde vermissingszaak en moet daarbij vrezen voor haar eigen leven...

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van The Girl on the Train, nu te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

De regisseur van The Girl on the Train verfilmde een jaar of vijf geleden ook al een populair boek. Die verfilming zou uiteindelijk zelfs tot een Oscar voor beste vrouwelijke bijrol leiden. Om welke film ging dat?

Antwoord: The Help.

  • Meedoen aan de prijsvraag