Prijsvraag Blu-ray/DVD Fantastic Beasts and Where to Find Them

Geplaatst: door de redactie

Fantastic Beasts and Where to Find Them is een geheel nieuw avontuur dat ons terugbrengt naar de magische wereld van bedenker J.K. Rowling (Harry Potter). De avonturenfilm verschijnt woensdag 29 maart op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur Warner Bros. enkele exemplaren weggeven. Krijg je er gelijk een canvas tas, Magical Exposure t-shirt, notebook en scarf van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Oscarwinnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything, The Danish Girl) speelt de rol van Newt Scamander, de magizoöloog van de magische wereld, onder regie van David Yates, die de laatste vier Harry Potter-blockbusters heeft geregisseerd. Fantastic Beasts and Where to Find Them begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een Niemagie genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de Niemagies wereld.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Fantastic Beasts, vanaf woensdag 29 maart te koop, en een canvas tas, Magical Exposure t-shirt, notebook en scarf van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

J.K. Rowling schreef - onder de naam Newt Scamander - het boek Fantastic Beasts & Where To Find Them al in 2001 voor een goed doel. Welk goed doel ontvangt zo'n tachtig procent van de opbrengst van dat boek?

Antwoord: Comic Relief.

Copyright: © 2016 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved. Harry Potter and Fantastic Beasts Publishing Rights © J.K. Rowling

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help