Prijsvraag Blu-ray/DVD Downsizing

Geplaatst: door de redactie

Matt Damon en Kristen Wiig laten zich door wetenschappers krimpen tot minimensjes in de nieuwe film van The Descendants-, Sideways- en Nebraska-regisseur Alexander Payne. Het sci-fi komediedrama Downsizing verschijnt woensdag 30 mei op Blu-ray en DVD en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In Downsizing ontdekken Noorse wetenschappers hoe ze als oplossing voor overbevolking mensen kunnen laten krimpen tot een lengte van bijna dertien centimeter. Het plan is om dit in tweehonderd jaar tijd wereldwijd in te voeren. Al snel komen mensen erachter dat ze in een miniatuurwereld meer waar voor hun geld kunnen krijgen. In de hoop op een beter leven besluiten de alledaagse Paul Safranek (Damon) en zijn vrouw Audrey (Wiig) hun gestreste bestaan in Omaha achter zich te laten om zich klein en fijn te vestigen in een nieuwe miniatuurgemeenschap - een beslissing die tot levensveranderende avonturen leidt.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Downsizing, vanaf woensdag 30 mei te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke sci-fi deelden Matt Damon en Kristen Wiig eerder het scherm?

Antwoord: The Martian.

  • Meedoen aan de prijsvraag