Prijsvraag Blu-ray/DVD Designated Survivor S01

Geplaatst: door de redactie

Wanneer bij een aanslag de Amerikaanse president en zijn voltallige kabinet om het leven komt, ligt de leiding van de Verenigde Staten in de handen van een aangewezen overlevende. Het eerste seizoen van Designated Survivor is nu uit op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Tijdens de State of the Union komen de president en alle kabinetsleden om bij een slag. Op de Minister van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling Tom Kirkman (Keifer Sutherland) na, hij was aangewezen als 'designated survivor'. Deze aangewezen overlevende is aangesteld om bij gebeurtenissen waarbij president, vice-president en kabinet samen aanwezig zijn, fysiek ergens anders te zijn zodat nooit de gehele presidentiƫle lijn van opvolging weggevaagd kan worden. Kirkman wordt snel ingezworen als president, maar de aanval op de State of the Union is slechts het begin van een serie gebeurtenissen.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Designated Survivor S02, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke zich in Zuid-Afrika afspelende film met Denzel Washington en Ryan Reynolds werd geschreven door de bedenker van Designated Survivor?

Antwoord: Safe House.

  • Meedoen aan de prijsvraag