Prijsvraag Blu-ray/DVD De Zevende Hemel

Geplaatst: door de redactie

De Zevende Hemel is een hartverwarmende, muzikale film en is een ode aan liefde en familie met liedjes van bijvoorbeeld De Dijk, Nick & Simon, Claudia de Breij, Boudewijn de Groot en Doe Maar. De muzikale ode van Job Gosschalk verschijnt woensdag 15 maart op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In De Zevende Hemel ontmoeten we Maria Rossi (Henriƫtte Tol), die samen met haar man Max (Huub Stapel) het prachtige Italiaanse restaurant De Zevende Hemel runt. Wanneer het leven een onverwachte wending neemt, besluit ze de familie, haar kinderen (Thomas Acda, Halina Reijn en Jan Kooijman) met partners (Tjitske Reidinga, Ruben van der Meer en Noortje Herlaar), weer eens samen te brengen. Echter staan oude ruzies, relatieproblemen en het jubileum van het familierestaurant haar wens in de weg...

Wil je kans maken op de DVD van De Zevende Hemel, lees hier onze recensie, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Voor regisseur Job Gosschalk is De Zevende Hemel zijn tweede bioscoopfilm. Welk in 2011 verschenen drama met Paul de Leeuw in de hoofdrol was de eerste?

Antwoord: Alle Tijd.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help