Prijsvraag Blu-ray/DVD De Kleine Vampier

Geplaatst: door de redactie

Het wordt een avontuur vol actie, rondvliegende koeien en het meest betoverende vampierzusje van het heelal; De Kleine Vampier is een avontuur om in te bijten! De allereerste Nederlandse 3D-animatiefilm die in de bioscopen te zien was is nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Anton houdt van griezelen en verslindt boeken over vampiers. Hij weet alles over deze wezens met hun witte gezichten, rode ogen en scherpe hoektanden. Als hij er onverwacht één tegenkomt, is deze toch heel anders dan hij dacht en maakt zijn angst al gauw plaats voor nieuwsgierigheid. De kleine vampier Rudolph is namelijk stoer, aardig en vooral ongevaarlijk. Samen met Anton vliegt hij erop uit om zijn hele vampierfamilie te redden uit de handen van de vampierjagers.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van De Kleine Vampier, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke rol in Goede Tijden, Slechte Tijden werd dik twee jaar lang gespeeld door de man die in De Kleine Vampier de stem van Rudolph inspreekt?

Antwoord: Rover Dekker.

  • Meedoen aan de prijsvraag