Prijsvraag Blu-ray/DVD Darkest Hour

Geplaatst: door de redactie

Joe Wright (Pride & Prejudice, Atonement, Anna Karenina) regisseerde Gary Oldman naar de Oscar voor beste mannelijke hoofdrol in Darkest Hour. Het biografisch drama is sinds woensdag 30 mei uit op Blu-ray en DVD en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill (Oldman) meteen één van zijn zwaarste beproevingen doorstaan. Hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten. Terwijl de niet te stoppen Nazi-troepen West-Europa binnenvallen en de dreiging van een invasie voelbaar is, heeft Churchill te maken met een onvoorbereid volk en een sceptische koning. Ook zijn eigen partij speelt een politiek spelletje tegen hem. Churchill moet zijn moeilijkste dieptepunt overwinnen en een natie achter zich zien te krijgen in een poging de wereldgeschiedenis te veranderen.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Darkest Hour, sinds woensdag 30 mei te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

De schrijver van Darkest Hour heeft een voorkeur voor films over echt bestaande personen. Zo schreef hij eerder al het scenario van The Theory of Everything over wetenschapper Stephen Hawking. Welke popster staat centraal in een door hem geschreven, in november verschijnende film?

Antwoord: Freddie Mercury (in Bohemian Rhapsody).

  • Meedoen aan de prijsvraag