Prijsvraag Blu-ray/DVD A Cure for Wellness

Geplaatst: door de redactie

A Cure for Wellness is een spookachtige, psychologische thriller die je geestelijke gezondheid serieus op de proef stelt. Deze stijlvolle, geheimzinnige film van Gore Verbinski (The Ring, Rango, The Lone Ranger) brengt je hoofd op hol en laat je geen seconde zonder spanning en is nu uit op Blu-ray en DVD en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De ambitieuze jonge werknemer Lockhart (Dane DeHaan) krijgt de opdracht de CEO van het bedrijf waar hij werkt op te halen uit een mysterieus kuuroord. Het oord ligt op een afgelegen locatie in de Zwitserse Alpen. Hij vermoedt al snel dat de wonderbaarlijke behandelingen van de spa niet zijn wat ze lijken. Wanneer hij angstaanjagende geheimen begint te ontdekken, wordt zijn geestelijke gezondheid op de proef gesteld. Hij wordt zelf gediagnosticeerd met dezelfde merkwaardige ziekte die alle gasten in het kuuroord laat verlangen naar genezing.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van A Cure for Wellness, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Van welke filmreeks, waarvan het vijfde deel nu in de bioscoop te zien is, regisseerde Gore Verbinski de eerste drie delen?

Antwoord: Pirates of the Caribbean.

  • Meedoen aan de prijsvraag