Prijsvraag Blu-ray/DVD Captain Fantastic

Geplaatst: door de redactie

Zijn rol in Captain Fantastic leverde acteur Viggo Mortensen, na Eastern Promises, zijn tweede Oscarnominatie voor beste mannelijke hoofdrol op. De door Matt Ross geregisseerde tragikomedie is nu uit op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur Cinéart enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In de prachtige bossen in het noordwesten van Amerika heeft Ben (Mortensen) zijn ideale wereld geschapen. Een perfecte plek voor zijn zes kinderen, ver weg van de hectiek en de sociale druk van het hedendaagse bestaan. De kinderen studeren en leren jagen. Het leven is puur en overzichtelijk. Tot een dramatische gebeurtenis het gezin doet besluiten de confrontatie met de buitenwereld aan te gaan. Met zowel heftige als hilarische gevolgen...

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Captain Fantastic, nu te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Mortensen kreeg voor zijn rol in Captain Fantastic niet alleen een Oscarnominatie voor beste mannelijke hoofdrol, maar was eerder in diezelfde categorie ook genomineerd voor een Golden Globe. Wie ging uiteindelijk met die award naar huis?

Antwoord: Casey Affleck (voor Manchester by the Sea).

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help