Prijsvraag Blu-ray/DVD Billions S01

Geplaatst: door de redactie

Paul Giamatti en Damian Lewis spelen de hoofdrollen in Billions, een complex drama over de politiek in de financiƫle wereld van New York. Het volledige eerste seizoen van de televisieserie is sinds 16 augustus verkrijgbaar op Blu-ray en DVD en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De gewiekste en slimme U.S. Attorney Chuck Rhoades (Giamatti) en de briljante, ambitieuze hedgefund koning Bobby 'Ax' Axelrod (Lewis) gaan de strijd met elkaar aan waarbij ze beiden al hun slimmigheden, macht en invloed gebruiken om de strijd te winnen. De inzet loopt tot in de miljarden in deze provocerende serie.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Billions S01, sinds woensdag 16 augustus te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Een van de afleveringen in dit eerste seizoen van Billions werd geregisseerd door de vader van een beroemde acterende broer en zus. Wat is hun achternaam?

Antwoord: Gyllenhaal. Vader Stephen, dochter Maggie en zoon Jake.

  • Meedoen aan de prijsvraag