Prijsvraag Blu-ray/DVD The Big Sick

Geplaatst: door de redactie

The Big Sick is het waargebeurde liefdesverhaal van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw. De film vertelt op hilarische en ontroerende manier hun gevecht tussen liefde en familietradities. De komedie is nu uit op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur The Searchers enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Na een one-night stand zijn de New Yorkse stand-up comedian Kumail (Kumail Nanjiani) en Emily (Zoe Kazan) smoorverliefd op elkaar. Het enige probleem: Kumail verzwijgt zijn vriendin voor zijn traditionele Pakistaanse ouders. Die zien hun zoon toch liever trouwen met een Pakistaans meisje. Wanneer Emily hierachter komt wil ze Kumail nooit meer zien. Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt. Terwijl de artsen een oplossing zoeken wijkt Kumail geen moment van haar zijde, tot grote ergernis van Emily's excentrieke ouders (Ray Romano en Holly Hunter). Beetje bij beetje ontstaat er een band tussen Kumail en Emily’s ouders die hun leven voorgoed zal veranderen.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van The Big Sick, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke komische film en daaropvolgende televisieserie was The Big Sick-regisseur Michael Showalter te zien als Coop (en president Reagan)?

Antwoord: Wet Hot American Summer.

  • Meedoen aan de prijsvraag