Prijsvraag Blu-ray/DVD The Beguiled

Geplaatst: door de redactie

Sofia Coppola (Lost in Translation, The Virgin Suicides, Marie Antoinette) kwam vorig jaar met haar nieuwe film The Beguiled. Een sfeervolle thriller met een heuse sterrencast, die op diverse filmfestivals gelauwerd werd. De film verschijnt woensdag 17 januari op Blu-ray en DVD en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Het verhaal speelt zich af tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in 1864 in een meisjesinternaat in het Zuiden. De vrouwen leven afgeschermd van de buitenwereld, tot de dag waarop een gewonde soldaat (Colin Farrell) wordt aangetroffen, die vervolgens wordt binnengelaten om verpleegd te worden door Miss Martha (Nicole Kidman). Er ontstaat een seksueel geladen sfeer en door onderlinge dreigende rivaliteit tussen de vrouwen (waaronder Kirsten Dunst en Elle Fanning) neemt het verhaal een onverwachte wending.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van The Beguiled, vanaf woensdag 17 januari overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wat hebben Colin Farrell en Clint Eastwood, die in de in 1971 verschenen adaptatie van het gelijknamige boek van Thomas Cullinan de rol van John McBurney op zich nam, met elkaar gemeen?

Antwoord: Ze zijn allebei op dezelfde dag, 31 mei, jarig.

  • Meedoen aan de prijsvraag