Prijsvraag Blu-ray/DVD Baywatch

Geplaatst: door de redactie

Dwayne 'The Rock' Johnson en Zac Efron spelen de hoofdrollen in de filmversie van de populaire jaren '90 tv-serie Baywatch. De actiekomedie verschijnt woensdag 25 oktober op Blu-ray en DVD en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Plezier in de zon! Dwayne Johnson en Zac Efron komen samen en doen meer dan hun plicht in deze wilde en sexy komedie vol actie. Als het strand wordt overspoeld door een misdaadgolf, leidt de legendarische lt. Mitch Buchannon (Johnson) zijn eliteteam van stoere strandwachten op een missie om te bewijzen dat je ook zonder penning de baai kunt redden.

Samen met een drietal blitse rekruten, onder wie oud-olympiër Matt Brody (Efron), verruilen ze de golven voor een diepe undercoveractie om een meedogenloze zakenvrouw (Priyanka Chopra) te stoppen, wier duivelse plannen de toekomst van de baai bedreigen. Maak je klaar en duik in de actie met de heetste film van het jaar!

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Baywatch, vanaf woensdag 25 oktober te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie speelde in de televisieserie waarop Baywatch werd gebaseerd, de rol van Mitch Buchanan?

Antwoord: David Hasselhoff.

  • Meedoen aan de prijsvraag