Prijsvraag Blu-ray/DVD Battle of the Sexes

Geplaatst: door de redactie

Emma Stone en Steve Carell schitteren in Battle of the Sexes de verfilming van de spectaculaire tennisstrijd tussen de meervoudige grand slam-winnares Billie Jean King en de voormalige nummer één van de wereldranglijst, Bobby Riggs. Het biografisch drama verschijnt woensdag 21 maart op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur 20th Century Fox Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In een tijd waarin vrouwelijke tennisprofs stukken minder verdienden dan hun mannelijke tegenspelers, was Billie Jean King een van de eersten die deze strijd letterlijk en figuurlijk aanging. Haar duel tegen rivaal en mannelijke tennisprof Bobby Riggs werd in 1973 door meer dan negentig miljoen kijkers live gevolgd en wakkerde de discussie over gendergelijkheid flink aan. Billie Jean en Bobby zorgden als bittere rivalen op het gebied van tennis én gendergelijkheid voor een cultureel spektakel met verregaande gevolgen, ook buiten de sport. In Battle of the Sexes wordt met veel gevoel en vlijmscherpe humor eer betoond aan deze historische tenniswedstrijd die de spelregels veranderde!

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van 20th Century Fox

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Battle of the Sexes, vanaf 21 maart te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke Amerikaanse stad vond de 'Battle of the Sexes' op 20 september 1973 plaats?

Antwoord: Houston, Texas.

  • Meedoen aan de prijsvraag