Prijsvraag Blu-ray/DVD Into the Badlands S01

Geplaatst: door de redactie

In de martial arts televisieserie Into the Badlands zoeken een machtige krijger en een jonge jongen naar verlichting in een wereld bestuurd door feodale baronnen. Het complete eerste seizoen is nu te koop op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Eeuwen in de toekomst, is een feodale maatschappij ontstaan in de nasleep van de vernietiging van de beschaving. Dit gebied heet nu de Badlands en is verdeeld over zeven rivaliserende baronnen. Elke baron dwingt zijn gezag af met de hulp van loyale legers van getrainde moordenaars, bekend als Clippers. De meest dodelijke clipper is Sunny (Daniel Wu), de meest betrouwbare adviseur van baron Quinn. Quinn is al decennia lang de baron met de meeste macht in de Badlands, maar stuit op weerstand bij de nieuwste baron van het gebied, The Widow.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Into the Badlands S01, nu te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

De bedenkers van Into the Badlands waren eerder verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een op Superman gebaseerde televisieserie. Welke serie?

Antwoord: Smallville.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help