Prijsvraag Blu-ray/DVD Atomic Blonde

Geplaatst: door de redactie

Oscarwinnares Charlize Theron speelt in Atomic Blonde een spion van de Britse geheime dienst. De mysterieuze actiethriller van David Leitch (John Wick) verschijnt woensdag 13 december op Blu-ray en DVD en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Krijg je er gelijk een unieke gift box van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Agent Lorraine Broughton (Theron) is het kroonjuweel onder de Britse geheim agenten in dienst van Hare Majesteit. Zij is een sensuele superspion en bereid om al haar skills te gebruiken om een onmogelijke missie te overleven. Ze wordt in haar eentje het onrustige Berlijn in gestuurd om een zeer belangrijk dossier af te leveren. Ze gaat een samenwerking aan met de lokale bureauchef David Percival (James McAvoy) om te ontsnappen aan een dodelijk spionnenspel.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Atomic Blonde, vanaf 13 december overal te koop, en de unieke gift box van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Voor welke film van Paul Verhoeven deed Charlize Theron dik twintig jaar geleden auditie voor de vrouwelijke hoofdrol?

Antwoord: Showgirls.

  • Meedoen aan de prijsvraag