Prijsvraag Blu-ray/DVD American Made

Geplaatst: door de redactie

Tom Cruise en Doug Liman (regisseur van onder meer Mr. & Mrs. Smith, The Bourne Identity en Edge of Tomorrow) vertellen samen het adembenemende en spectaculaire verhaal van een Amerikaanse piloot die in de jaren tachtig voor de CIA aan de slag gaat maar tegelijkertijd een dubbelleven leidt als drugskoerier voor Pablo Escobar. American Made verschijnt woensdag 17 januari op UHD, Blu-ray en DVD en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

American Made is gebaseerd op de bizarre en waargebeurde belevenissen van Barry Seale (Cruise), een ritselaar en piloot die onverwachts door de CIA gerecruteerd wordt om één van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van American Made, vanaf woensdag 17 januari overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Regisseur Doug Liman en Tom Cruise hebben zich na Edge of Tomorrow en American Made verbonden aan een derde project samen. Wat is de beoogde titel van die sci-fi?

Antwoord: Luna Park.

  • Meedoen aan de prijsvraag