Prijsvraag Blu-ray/DVD American Gods S01

Geplaatst: door de redactie

Het eerste seizoen van de dramaserie American Gods werd allom geprezen en is sinds 30 augustus te koop op Blu-ray en DVD. Wij mogen van distributeur Sony Pictures Home Entertainment enkele exemplaren van die eerste reeks weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer Shadow Moon (Ricky Whittle) uit de gevangenis komt, ontmoet hij de mysterieuze Mr. Wednesday en begint een storm zich te ontwikkelen. Nadat hij hulpeloos achterblijft door het recente, tragische overlijden van zijn vrouw, wordt Shadow ingehuurd als de lijfwacht van Mr. Wednesday (Ian McShane). Hij komt terecht in een verborgen wereld waar magie echt is, waar de Oude Goden zowel irrelevantie als de groeiende macht van de Nieuwe Goden vrezen, en waarin Mr. Wednesday bouwt aan een leger om zijn vergane glorie te herstellen.

Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina van SPHE

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van American Gods S01, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Neil Gaiman schreef niet alleen de fantasybestseller waarop deze serie gebaseerd is, maar onder meer ook het boek dat Laika Entertainment verwerkte tot een voor een Oscar genomineerde stop-motion film. Wat is de titel van dát verfilmde boek?

Antwoord: Coraline.

  • Meedoen aan de prijsvraag