Prijsvraag Blu-ray/DVD Allied

Geplaatst: door de redactie

Marion Cotillard en Brad Pitt spelen de hoofdrollen in het door Robert Zemeckis geregisseerde Allied. Dat oorlogsdrama is nu overal te koop op Blu-ray en DVD en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Krijg je er direct een paspoorthoes en drinkfles van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Allied is het verhaal van de Canadese militair Max Vatan (Pitt), officier van de geheime dienst, die in 1942 in Noord-Afrika de Franse verzetsstrijder Marianne Beausejour (Cotillard) ontmoet tijdens een dodelijke missie in vijandelijk gebied. In Londen worden ze herenigd, maar hun relatie komt onder zware druk te staan door de extreme omstandigheden van de oorlog.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Allied, nu overal te koop, en de paspoorthoes en drinkfles van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Brad Pitt en August Diehl waren eerder ook al samen te zien in Inglourious Basterds. Wat heeft hun gezamenlijke scène in die film van Quentin Tarantino gemeen met die in Allied?

Antwoord: Ze spelen een kaartspel.

  • Meedoen aan de prijsvraag