Prijsvraag Blu-ray/DVD All the Money in the World

Geplaatst: door de redactie

Meester-cineast Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator) tekent met All the Money in the World voor een episch kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de maffia en de sensatiebeluste paparazzi. Het drama is nu te koop op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur The Searchers enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Oliemagnaat J.P. Getty (Christopher Plummer) is de rijkste man ter wereld. Wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome wordt ontvoerd door de Italiaanse maffia, eist men 17 miljoen dollar aan losgeld. De miljardair weigert echter ook maar één cent te betalen, waarna de familie het afgesneden oor van de jongen ontvangt. Wanhopig om haar zoon te redden alvorens hij verder in stukjes wordt gesneden, besluit zijn moeder Gail (Michelle Williams) om zelf te onderhandelen met de ontvoerders. Zelfs met de hulp van een ex-CIA-agent (Mark Wahlberg) zal Gail vindingrijk moeten zijn om zonder geld haar zoon te bevrijden.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van All the Money in the World, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Christopher Plummer werd voor zijn rol als J.P. Getty genomineerd voor een Oscar voor beste mannelijke bijrol. Wat was er zo bijzonder aan die nominatie?

Antwoord: Plummer is met zijn 88 jaar de oudste nog levende acteur ooit genomineerd voor een acteer-Oscar.

  • Meedoen aan de prijsvraag